Skip to main content

"Een unieke locatie met uitzicht"

Welkom op Camperplaats Brugzicht!

Een uniek locatie om te verblijven bij een Rijksmonument van 1914 waarvan de woning het zicht heeft op de Bruggelaan en de brug met sluis “Stokersverlaat” in Appelscha.

Tijdens uw verblijf bieden wij u een uniek uitzicht over de weilanden.

Verder heeft u de mogelijkheid voor stroom gebruik en is er gratis WIFI. Ook kan het chemisch toilet geleegd worden op het terrein en zijn er verschillende schoonwater tappunten.

Honden zijn welkom mits aangelijnd. Er loopt ook een eigen erfhond op het terrein.

Het aanrijden kan tot 22.00 uur ‘s avonds, er is geen mogelijkheid voor reserveringen. U kunt een plaats uitzoeken en einde dag / begin van de avond zullen de eigenaren bij u langskomen voor de betaling. Er liggen informatie enveloppen bij de ingang met alle benodigde informatie.

Het afrijden kan tot 12.00 uur. Na deze tijd afrijden wordt er een extra nacht in rekening gebracht. U kunt de camper wel elders op het terrein parkeren om later die dag het terrein af te rijden. Laat uw plaats weer schoon en netjes achter.

De betaling kan contant, met een betaalverzoek of met pin voldaan worden. Ook dient u een envelop in te vullen i.v.m. de toeristenbelasting. 

Op het terrein is een kampeerwinkel aanwezig met verschillende uiteenlopende kampeerartikelen, alles gericht op nuttig en praktisch.

Op het terrein is er cameratoezicht. Deze wordt alleen gebruikt in het kader van veiligheid en toezicht. Camperplaats Brugzicht is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vernieling, beschadiging, vermissing van goederen of ongevallen van mens of dier. U dient zelf zorg te dragen voor een verzekering van uw voertuig, goederen, mens of dier.

Afval kunt u kwijt in de daarvoor bestemde container. 
Glas / karton graag scheiden en ook in de daarvoor bestemde bak / container plaatsen.

Belangrijke telefoonnummers:

- Alarmnummer: 112
Politie (geen spoed): 0900 8844
- Huisartsenpraktijk Appelscha: 0516-431355
- Tandarts Appelscha: 0516-431405
- Dierenarts Appelscha: 0521-591210
Dierenarts Oosterwolde: 0516-512742

Onze Tarieven per overnachting zijn:

Camper: 13 euro*
Stroom, 10 Ampere: 0.50 euro / kwh

*Prijs is inclusief toeristenbelasting